10-02-13

Wie is Joanna van der Hoek ?

Joanna.van.der.hoek.jpg

Joanna van der Hoek is de studente die op 1 februari in Utrecht, in haar eentje voor de viering van Beatrix’ verjaardag in het Beatrixtheater, een bord met een antimonarchistische leuze omhoog hield. Het werd breed uitgemeten in de MSM en ook dat zij werd afgevoerd door de politie. Zij werd op slag zo bekend dat zij bij Pauw en Witteman mocht laten zien hoezeer zij haar vrouwtje stond en hoe goed zij haar verhaal kon doen.

Een aantal kritische uitspraken over Joanna van der Hoek

Dankzij onze onvolprezen research-achterban hebben we de ‘Joanna-hoax’ snel kunnen doorprikken. Joanna van der Hoek blijkt eerder te zijn ingezet als infiltrante bij Occupy en ook als ‘peace ambassador‘ deeply te zijn involoved in een club waarvan de NWO-propganda afdruipt. Deze organisatie, CISV, heeft zelfs banden met de VN en mocht Kofi Annan begroeten als spreker op een symposium: By bringing young people together in a spirit of tolerance and understanding, we help to lay the foundation for a peaceful tomorrow Kofi Annan, former UN Secretary General, CISV Seoul Symposium 2000. Vermoedelijk is Joanna ingezet door de AIVD om de ‘antimonarchisten’ uit hun tent te lokken opdat zij vervolgens kunnen worden uitgeschakeld. Vast staat dat de Occupy-beweging op geheel vergelijkbare wijze is geinfiltreerd en onschadelijk gemaakt. Overigens zegt iemand die nauw betrokken was bij Occupy Den Haag Joanna niet te kennen. Volgens het AD was zij hierbij ‘vanaf het eerste uur betrokken’.

Dat was ook direct mijn gevoel. Echte klokkenluiders komen nooit op nationale tv. Interessante film van Matt Damon over de spin m.b.t. Fracking is een eye-opener. Maar des te meer als je hoort dat de film gefinancierd is door een olie maatschappij.
Het gaat er allemaal om om het volk het gevoel te geven dat ze worden gehoord en daarna gaat het spel onveranderd verder.

Joanna van der Hoek een “Youth Peace Ambassador” van de “Children’s International Summer Villages” (CISV)? Alleen de naam alleen al wekt huiver. Dit lijkt me een kinderlokkers-club die onder de vlag van de UNESCO kinderen alleen naar verre buitenlanden lokt om hen daar in die naargeestige zomerdorpen seksueel te misbruiken. En die traumatische ervaring te gebruiken om die kinderen onder Mind-Control te krijgen, te hersenspoelen en hen verder te ontwikkelen tot willige NWO-slaven. Dat Joanna zich nu in de Weg-met-de-Monarchie-actie laat misbruiken als een lokeend voor de AIVD, en al eens eerder namens deze staatsveiligheidsdienst de Nederlandse Occupy beweging infiltreerde zegt meer al genoeg over wat voor ellendigs Joanna als kind in die internationale zomerkampen te verduren heeft gekregen. Goed dat Joanna zo snel ontmaskerd werd!

Toen ik het artikel plaatste waarin ik uitleg dat Joanna mogelijk een AIVD infiltrant is, schoten het aantal bezoekers op mijn blog omhoog. Dit was met name het gevolg van het zeer snel stijgende aantal facebook links. Inmiddels heeft Facebook al die links verwijderd. Dat bewijst wat mij betreft des te meer dat het waar is dat hier controle achter zit! Want waarom krijgt Joanna wel spreektijd in de Main Stream Media en heeft zij een facebookpagina die druk bezocht wordt, maar waarom wordt een kritische geluid over haar onderdrukt?

Klopt helemaal Martin. Ik heb gisteren op de site van RTL Utrecht een comment geplaatst nav hun artikel over joanna. In dat comment ben ik niet grof of beledigend geweest. Wel heb ik duidelijk mijn mening gegeven over hoe er in NL met klokkenluiders wordt omgegaan. Het is nooit geplaatst. Na circa 14:00 uur toen hier gister op KLOL een link werd geplaatst naar het artikel is geen enkele comment meer geplaatst. Dus het is niet alleen facebook, het is ook RTL Utrecht enz.. Goed dat deze dingen hier uit de doeken worden gedaan.

http://www.klokkenluideronline.is/artikel/22121/wie-is-jo...
http://martinvrijland.wordpress.com/2013/02/05/joanna-is-...
http://martinvrijland.wordpress.com/2013/02/06/facebook-v...

http://www.argusoog.org/wie-is-joanna/

17:53 Gepost door JaapjeJaap in Actualiteit, Joanna van der Hoek, Nederland | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |