18-01-14

De moord op Pim Fortuyn

Pim.Fortuyn.jpg

Of de diskettes per ongeluk bij Peter R. de Vries zijn beland is de vraag.

Vraag is wel: Wat was de misleiding rond de Shimura-groep uit Japan die beweerde een video te hebben van een bewakingscamera waarop te zien was dat vanaf het energiehuisje op het Mediapark op Fortuyn geschoten zou zijn, nog voordat Volkert van der G. het eerste schot gelost had. Bij de SDN waren wij daarin bijzonder geïnteresseerd, al was het maar om ook de aandacht van het publiek te kunnen vestigen op andere politieke machinaties en machtsspelletjes.

De SDN werd twee keer bezocht door twee zogenaamde 'verslaggevers' van de Shimura-groep, maar die hadden geen van twee pen en papier bij zich. De ene agent-verslaggever noemde zich Hans Vermeulen (geboren Nederlander in werkelijkheid hetend Marco Waterring, maar die veel in Amerika verbleef) en de tweede was Allan Weaver die vrijwel uitsluitend Amerikaans sprak.

Bij het tweede bezoek van deze agenten (AIVD/CIA) kregen deze heren van Ing. van Rooij van het EKC een ordner vol documenten mee die bewezen dat de milieupolitiek van Nederland ernstig in conflict was met de nationale en Europese regelgeving; en dat zelfs verboden zwartelijststoffen (sinds 1986) tot op de dag van vandaag (zelfs met subsidie) worden gedumpt in nieuwe producten zoals geïmpregneerd hout en zogenaamde 'green-bricks'. Het produceren daarvan is op zich een grof schandaal dat Robert Kahlman als laborant zijn gezondheid heeft gekost in een illegaal ondergronds laboratorium van Corus in IJmuiden.

Dezelfde informatie was aan Pim Fortuyn op 2 mei aangetekend toegezonden, maar deze brief van 2 kilo bleef drie weken spoorloos, om na de moord aan de butler van Fortuyn te worden bezorgd. Ook Hans Smolders (de chauffeur van Fortuyn die Volkert van der G. achtervolgde) had als Tweede Kamerlid een kopie gekregen, die hij in zijn kamer op het Binnenhof in zijn kast had gelegd. Deze kopie bleek later te zijn verdwenen. De vraag is ook hier weer: Waarom, en vooral, door wie ??

In hoeverre waren de AIVD en de CIA bij deze zaak betrokken ?

http://www.mstsnl.net/shimura/index.html

01:36 Gepost door JaapjeJaap in Actualiteit, Nederland, Pim Fortuyn | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.