04-04-13

Michelle Mooij - Anass Aouragh: geen zelfmoorden

Nederland.dode.lichaam.anass.jpg

Noch Anass Aouragh, noch Michelle Mooij werden vermoord in tegenstelling tot wat de politie in beide gevallen verklaarde.

Op 2 april jl. werd bekend dat het Gerechtshof in Amsterdam een nieuw onderzoek wil naar de verdachte omstandigheden waaronder Michelle ruim drie jaar geleden op 24-jarige leeftijd om het leven kwam. De ouders van Michelle, Martin en Alice Mooij, hebben daarvoor vanaf het begin gestreden. Zij zijn er van overtuigd dat Michelles vriend Ian A. haar om het leven heeft gebracht. Al direct bij de vondst van het levenloze lichaam ging de Alkmaarse politie van zelfmoord uit. Er was sprake van 'zelfdoding onder verdachte omstandigheden'. A., destijds 27, werd niet als verdachte in de zaak gezien.

===

Foto verminkte Anass Aouragh online

18 februari 2013 

Er is veel onrust rond de dood van de 13 jarige Anass Aouragh. De politie kwam met het uiteindelijke oordeel dat Anass zelfmoord zou hebben gepleegd. Ook na het forensisch onderzoek veranderde dit oordeel niet en bleef het bij zelfmoord.

Familieleden van Anass en omwonenden protesteren tegen deze uitspraak. Via sociale media worden al dagen berichten verspreid dat de politie niet de waarheid spreekt. De vader van Anass zegt het lijk van zijn 13 jarige zoontje gezien te hebben en zegt dat er duidelijke sporen te zien zijn van mishandeling. Ook de betrokken imam en een vrouw die Anass na zijn dood heeft gewassen en verzorgd zegt plekken op het lichaam van Anass gezien te hebben die duiden op mishandeling. Verschillende oog getuigen melden Anass met vreemde mannen gezien te hebben en verdachte personen die uit het bos zijn gelopen. Daarover wordt vaag gedaan door de politie en wordt er verder geen onderzoek gedaan.

Een andere vrouw was een initiatief gestart om een stille tocht te organiseren en achter de waarheid van de dood van Anass te gaan. Deze vrouw zegt afgeluisterd te worden als ze telefoongesprekken voert. Ook werd na enkele berichtgeving over de dood van Anass haar facebook account en haar website offline gehaald zonder dat ze daar toestemming voor had gegeven of er iets van wist. Ook haar telefoon reageerde ineens meer. Inmiddels is ze weer online.

Gisteren publiceerde de website Camilleri een foto van Anass van na zijn dood. Op de foto zie je het gezicht van Anass waarop wonden te zien zijn. Hoe de wonden zijn ontstaan is onduidelijk. Ook meldt de website dat de media, de politie en de school van Anass vaag doen over enkele vragen die gesteld worden over verdachten en ontstane wonden. Ze geven daar geen antwoord op waardoor de oorzaak onbeantwoord blijft.

De zoektocht naar de waarheid zet zich voort.

http://voorbeeld-allochtoon.nl/foto-verminkte-anass-aouragh-online.html

http://martinvrijland.wordpress.com/2013/04/04/bizarre-en-onthullende-getuigenissen-inzake-anass/

http://dutchamazingnewsblog.wordpress.com/2013/04/04/bizarre-en-onthullende-getuigenissen-inzake-anass-uitgelekte-email-burgemeester-update/

http://www.noordhollandsdagblad.nl/stadstreek/alkmaar/article21601093.ece/Nieuwe-studie-naar-dood-Alkmaarse-Michelle-Mooij-trekt-zware-wissel-op-ouders

http://www.telegraaf.nl/binnenland/21439766/__Moordzaak_Michelle_heropend__.html

De commentaren zijn gesloten.