16-01-10

Steunbetuiging aan de ouders van de vermoorde jongeren en kinderen


Annick


De vzw Werkgroep Morkhoven betuigt hierbij haar medeleven aan de ouders van Kevin en Shana, de ouders van Annick Van Uytsel en aan al de ouders van diegenen die door seriemoordenaar Ronald Janssen vermoord werden.

Zij wenst ook opnieuw haar steun te betuigen aan de ouders van de kinderen die tijdens de afgelopen jaren verdwenen en/of vermoord werden.

Het is onaanvaardbaar dat Justitie en de Belgische regering deze zaken minimaliseren en in de doofpot steken.

Er moet een volledige klaarheid komen in al deze zaken en de burgers (met de ouders van de slachtoffers op de eerste plaats) dienen correct en volledig geinformeerd te worden.

http://www.annick-van-uytsel.be/

Commentaren

reacties Inge B: De grootste pedofiel in Nederland staat aan het hoofd van justitie! Ik denk dat hier in België de top even rot is!

Jan B.: Zo is het inderdaad. En ik heb de indruk dat de Belgische overheid, na het toedekken van de zaak Dutroux en de kinderpornozaak Zandvoort, nu ook de zaak rond die seriemoordenaar wil toedekken omdat het te veel ophef geeft en het 'positief imago' van België zou kunnen schaden.

Jan B.: De pers wordt gedwongen om te zwijgen en er verschijnen nu overal artikels van overheidswege waaruit moet blijken 'hoe goed de justitie haar werk heeft gedaan' in de zaak Van Uytsel.

Jan B.: Opvallend is dat er, bij wijze van afleidingsmanoeuver, nu allerlei stompzinnige artikels over het justitiebeleid verschijnen en justitieminister De Clerck ratelt als een oude tante die justitie persoonlijk heeft uitgevonden.

Gepost door: Morkhoven | 16-01-10

De commentaren zijn gesloten.