24-11-09

Vaccinaties: geknoei met overheidsgelden ?


gezondheid coachHoorzitting openbaarheid ingrediënten H1N1 vaccins: 26 November MIN-VWS

Hoorzitting 26 November 2009 MIN-VWS

Wat is er aan de hand?

Minister Klink weigert categorisch om de documenten vrij te geven, die wij via de Wet Openbaarheid Bestuur opgevraagd hebben en die onontbeerlijk zijn om het door zijn ministerie inmiddels gevoerde vaccinatiebeleid te kunnen toetsen.

Dit heeft geleid tot nog meer onderzekerheid bij burgers. Omdat de ‘gewone’ media de afgelopen 2 weken alleen maar bezig zijn om reclame te maken voor de vaccinatie, is het logisch dat burgers vooral op internet op zoek gaan naar ‘andere’ informatie. Informatie die ook de andere kant van de medaille laat zien. Maar die is er volgens de minister en zijn ministerie niet.. Kritiek is hier kennelijk niet op zijn plaats.

Hoorzitting

Om te onderzoeken wat Klink met zijn geheimhouding probeert te verbergen, is een Hoorzitting bij ‘zijn’ ministerie een logisch vervolg op ons Kort Geding. Een speciale Commissie Bezwaarschriften, die niet voor zijn ministerie werkzaam is, gaat ons bezwaarschrift behandelen, wat wij ingediend hebben, tegen het besluit van minister Klink om ons de gevraagde informatie te geven.

De hoorzitting is openbaar, dus iedereen is van harte welkom!!!

26 November, 11.30 uur, Parnassusplein 5 in Den Haag, afdeling A-1308.

---

Bron:
Vaccinaties - hoorzitting Nederland

Commentaren

internetfora De overheid schroomt niet gebruik te maken van "interactie op internetfora" om mensen over te halen zich te laten vaccineren.

Naast het "internetfora monitoren" worden ambtenaren betaald om, naar mag worden aangenomen vermomd als gewone deelnemer, informatie de gewenste richting op te duwen.
"Internetfora, vriendensites en peergrouppressure" hebben tenslotte "veel invloed".

Dat alles valt te lezen in het Landelijk Draaiboek vaccinatie H1N1 op de site van het RIVM,
http://www.rivm.nl/cib/binaries/Landelijk%20Draaiboek%20vaccinatie%20H1N1%20bijlagenboek%2015%20sep%2009_tcm92-63355.pdf

Weer een aardig voorbeeld hoe belastinggeld wordt besteed om ons te "helpen" bij onze vrije beslissing. Door aardige mensen die bewezen hebben het beste met ons voor te hebben.

Bron: http://zaplog.nl/zaplog/article/manipulatie_internetfora_door_overheid

Link:

Gepost door: Jaap | 24-11-09

geheime contracten
Om het vaccin tegen de Mexicaans Griep aan te schaffen moet de regering een geheim contract ondertekenen met farmaceutische bedrijven.

Deze side-letter bevat meer dan 20 clausules die tegen de wet zijn.

Dit onthulde de poolse minister van volksgezondheid, Ewa Kopacz op 4 november in het poolse parlement.

Volgens de poolse minister van volksgezondheid hebben alle regeringen in West-Europe deze geheime overeenkomsten met de farmaceutische bedrijven getekend.

De poolse minister was van mening dat het welzijn van de poolse bevolking belangrijker was dan de winsten van Big Pharma.

Link:

Gepost door: Jaap | 24-11-09

De commentaren zijn gesloten.