04-10-09

Internet-censuur in België

Internet-censuur wordt reeds lang toegepast

Dimanche, octobre 4, 2009
By Jan Boeykens

09-magicien

hocus-pocus-pas, ik wou dat deze blog verdwenen was…

De overheid en de mainstream-media willen ons doen geloven dat het blokkeren van blogs en websites begonnen is met de publicaties van de namen en woonplaatsen van pedofielen op het Internet door de Nederlandse pedofielenjager Chris Hölske.  De Internet-censuur in België wordt echter reeds lang toegepast zonder dat iemand het door had (en zelfs nu heeft de misleide Belgische internetter nog altijd niets in de gaten).

  

Lokaal NieuwsHerentalsHerenthoutGrobbendonkVorselaarOlenNetelandHeist o/d BergKasterleeGeel

 

 Kan omstreden website van internet gehaald worden ?
Op vraag van raadslid Marleen Diels (CD&V) wil burgemeester Jan Peeters (sp.a.) laten onderzoeken of de website van de werkgroep Morkhoven van het internet kan gehaald worden.Door de heisa rond de website en het probleem van de pedofilie krijgt Morkhoven volgens Diels een negatief imago. En omdat Morkhoven een deelgemeente is van Herentals heeft ook burgemeester Jan Peeters er wel oren naar.

 

Vooral de inwoners van de wijk Koninkrijk vragen maatregelen tegen de site. Vooral de omstreden Marcel Vervloesem is niet langer welkom in de wijk. Vervloesem zit momenteel in de cel op verdenking van pedofilie.

Juridisch zijn er weinig mogelijkheden om de site weg te halen.

Gepost door: ludocoenen
op: 11/05/2005 om 16:53

 

Tags: , , , , ,

16:23 Gepost door JaapjeJaap in Actualiteit | Permalink | Commentaren (1) | Tags: internet censuur in belgie |  Facebook |

Commentaren

persvrijheid http://www.elfri.be/persvrijheid.htm

Gepost door: Yves | 04-10-09

De commentaren zijn gesloten.