28-01-08

De 'film' van Wilders is niet meer dan een belachelijk videoclipje


hauer_42577hADIBI.top-img-210108-104.onlineBildGaat Dibi met de steun van Rutger Hauer een echte film maken of krijgen we een videoclipje te zien waarmee we, in tegenstelling tot het belachelijke videoclipje dat Wilders wil maken en waarvan de Nederlandse pers al wekenlang wakker ligt, eens hartelijk kunnen lachen ?


Hauer wil helpen bij islamfilm Dibi

ROTTERDAM - Filmicoon Rutger Hauer staat niet onwelwillend tegenover het idee om Groen Links-Kamerlid Tofik Dibi te adviseren bij het maken van diens film over de islam.

„Als Dibi een heel goed idee heeft, waarom zou ik hem dan niet adviseren?’’ zegt Hauer. ,,Ik heb gezegd dat hij me kan bellen. Dan zie ik wel of ik er iets mee doe,’’ aldus Hauer.

Het Groen Links-Kamerlid gaf eerder aan dat hij een ‘harde en confronterende’ film wil maken, waarin hij wil laten zien dat ‘moslims en niet-moslims met elkaar verder moeten’. „Wilders liet zaterdag in De Telegraaf weten dat zijn film pas in maart klaar is. In de film zal Wilders een koran laten zien die open wordt geslagen waarna schokkende beelden worden getoond zoals een onthoofding in Irak, een steniging in Iran en een executie in SaoediArabië.

Algemeen Dagblad, zondag 27 januari 2008

http://www.ad.nl/binnenland/article2002901.ece

14:03 Gepost door JaapjeJaap in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) | Tags: wilders |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.